Відомий дуже багатьом Музей леквару на Закарпатті підтримує Органічний Тиждень в Україні. Цей заклад, єдиний подібного роду у Центральній та Східній Європі, було відкрито весною 2012 р. і з того часу він став однією з туристичних окрас Закарпаття. Протягом всього цьогорічного Органічного Тижня в Україні, у музеї за адресою: Закарпатська обл., Виноградівський р-н, с.Ботар, щоденно проходитимуть тематичні дегустації сертифікованих органічних продуктів Пан Еко:

  • 5.09.2013 - дегустація органічних лекварів: сливового, з абрикос, з чорниці, з терену, з журавлини;
  • 6.09.2013 - дегустація органічних лекварів: сливового, з абрикос, з чорниці, з терену, з журавлини;
  • 7.09.2013 - дегустація органічних лекварів: сливового, з брусниці, з чорниці, з терену, з журавлини;
  • 8.09.2013 - дегустація органічних лекварів: сливового, з кизилу, абрикос, з чорниці, з терену;
  • 9.09.2013 - дегустація органічних лекварів: з суниці, з абрикос, з чорниці, з терену, з журавлини;
  • 10.09.2013 - дегустація органічних лекварів: сливового, з полуниці, з чорниці, з терену, з журавлини;
  • 11.09.2013 - дегустація органічних лекварів: з вишні, з чорниці, з терену, з журавлини, з чорної смородини;
  • 12.09.2013 - дегустація органічних лекварів: з чорниці, з терену, з журавлини, з чорної смородини, сливового.